PODIŽE LIBIDO

PATITE LI OD
SEKSUALNE DISFUNKCIJE?

PATITE LI OD SEKSUALNE
DISFUNKCIJE?

ED, erektilna disfunkcija, je često rezultat bolesti ili stanja koja postaju češća s godinama. Također može biti nuspojava lijekova koji se koriste za njihovo liječenje. Drugi čimbenici povezani sa starenjem, osim bolesti, također mogu utjecati na sposobnost čovjeka da ima erekciju - na primjer, s godinama, tkiva postaju manje elastična i živčana komunikacija usporava.

DOCTORS' CELERGEN REVIEWS

DOCTORS' CELERGEN REVIEWS

ZNANSTVENI PEER REVIEWED JOURNAL


REPRODUKTIVNI SUSTAV I SEKSUALNI POREMEĆAJI: TRENUTNO ISTRAŽIVANJE

Klinička i laboratorijska procjena nadopunjavanja peptida morskih proteina i odabranih antioksidansa kod muškaraca s blagom do umjerenom disfunkcijom erekcije

ZAKLJUČAK

Prvi put se pokazalo da su marine proteinski peptidi kombinirani s odabranim antioksidansima pokazali pro-erektilne učinke, kroz različite mehanizme od prethodno opisanih. Ovo oralno nadopunjavanje može se smatrati sigurnom i učinkovitom alternativom anti-ED lijekovima u slučaju blagog do umjerenog ED-a. Potrebno je više mehaničkih studija, zajedno s većim središtima koja su kontrolirana s placebo kontroliranim sustavom.


CELERGEN JE SIGURAN I DJELOTVORAN ZA DUGOTRAJNO KORIŠTENJE

Neprekidne reklame za lijekove protiv erektilne disfunkcije koje, čini se, sugeriraju da korištenje pilule jamči odličan seksualni život za muškarce koji se bore s ovim izazovnim problemom. No, zadovoljavajući seksualni život traži puno više od funkcionalnih dijelova tijela, uključuje energiju, izdržljivost i raspoloženje.